Ateliersessie persoonlijk leiderschap

Ateliersessie Persoonlijk Leiderschap

Wat hebben kunst, creativiteit en persoonlijk leiderschap eigenlijk met elkaar te maken? Kunst brengt onze verbeelding op gang. Het verwondert, raakt en maakt nieuwsgierig. Kunst is een krachtige katalysator voor het voeren van een dialoog, tijdens reflectiemomenten en kan een proces voor zelfontdekking ondersteunen. Je kunt het ook een training van het brein noemen, waarbij je visueel geprikkeld wordt, observeert, verbindingen en verbanden legt. Een mooie parallel met wat persoonlijk leiderschap van je vraagt.

Wij, Constance en Sabrine van SubStance trainers, hebben beiden een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling waarbij wij hebben ervaren dat  creativiteit en beelddenken impact heeft op het leereffect van persoonlijke ontwikkelingstappen. Constance vanuit haar achtergrond als coach, Sabrine vanuit de kunstwereld.

We zijn er van overtuigd dat persoonlijke leiderschapsontwikkeling niet alleen vanuit de theorie en ratio gestimuleerd kan worden maar veel meer op basis van de juiste combinatie van theorie, prikkels en vonkjes. En dat mag voor een ieder een andere uitkomst hebben. Het gaat namelijk om jouw persoonlijke leiderschapsreis.

In deze Ateliersessie wordt dan ook zowel jouw ratio als jouw verbeeldingskracht aangesproken. Een mooie combinatie waardoor je jouw persoonlijke reis kunt verrijken.

We bieden op een kleinschalige, creatieve, leuke en meer intuïtieve wijze handvatten voor het vormgeven van jouw persoonlijke leiderschapskoers. Want als je bewuster bent van wat je drijft, waar je goed in bent, waar je voor staat en wat je wilt ontwikkelen, dan zal dit je helpen om beter onderbouwde keuzes te maken in het dagelijks leven en in je werksituatie.

Wij zijn van mening dat je iets in beweging brengt als je even hebt stilgestaan. Deze ateliersessie geeft je daar de tools en de ruimte voor. Ons motto is dan ook:  Eerst de tijd nemen om stil te staan om daarna te kunnen versnellen.

 

Aanmelden

Iets voor jou?

Voor wie is dit interessant

De workshop is voor een ieder die aan de slag wil met zijn persoonlijke ontwikkeling en minimaal 3 jaar werkervaring heeft.

Misschien herken je het volgende:

 • Je bent nieuwsgierig wat creativiteit voor jouw ontwikkelingsproces kan betekenen
 • Je wilt ontdekken wat je energie geeft en wat je energie kost
 • Je wilt verkennen hoe je rust kunt vinden in een steeds sneller veranderende omgeving
 • Je bent op zoek naar concrete tools die je in jouw dagelijkse leven kan toepassen

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. Wij creëren een veilige omgeving waarin je samen aan de slag gaat. Wil je met een team of groep komen, dat kan natuurlijk ook altijd!

Hebben we je interesse gewekt, hier kan je je aanmelden? Bekijk hieronder het programma.

 

Wat gaan we doen

Programma

Het programma is opgebouwd uit drie delen en biedt alle ruimte om op jouw eigen manier uitwerking te geven aan de opgedane kennis tijdens de diverse onderdelen.

agsdix-null

Deel 1

9.00 – 13.15 uur: Het creatieve brein en kernkwaliteiten

 • Toelichting kernkwalitetiten
 • Het creatieve brein
 • Lunch
agsdix-null

Deel 2

13.15 – 15.00 uur: Creatief aan de slag met kernwaarden

 • Toelichting kernwaarden
 • Demo en toelichting schildertechnieken
 • Pauze
agsdix-null

Deel 3

15.00 – 17.30 uur: Jouw  persoonlijke koers kleurrijk in beeld

 • Creatieve opdracht
 • Samenbrengen deel 1 en 2
 • Afronding
 • Borrel
agsdix-null

Deel 4

Online terugkomsessie

Overige informatie

 • Datum:
  • Vrijdag 27 september 2024 van 9.00-17.00 uur. Online terugkomsessie: Donderdag 7 november 19.30 – 20.30 uur
 • Prijs: €495,- p/p excl. BTW
 • Maatwerk sessie: datum op aanvraag
 • Locatie: Atelier Strijbos, Almere
 • Minimaal 3 jaar werkervaring

Wat is persoonlijk leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is een continue proces van zelfontdekking en groei. In essentie heeft persoonlijk leiderschap te maken met regie nemen over je eigen leven: je eigen keuzes maken op basis van wat jij belangrijk vindt. 

Het vergroten van zelfinzicht is hierbij een belangrijk startpunt van een “persoonlijke ontdekkingsreis”, met vragen als bijvoorbeeld; wie ben je, waar ben je goed in of minder goed in, wat vind je belangrijk, wat zijn je ambities, welke doelen wil je nastreven. Belangrijke vragen die je o.a. gaat verkennen tijdens het verkrijgen van zelfinzicht. 

Persoonlijk leiderschap kan helpen om je zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten. Je wordt minder geleefd door de waan van de dag omdat je weet wat voor jou belangrijk is en welke koers je daarvoor wilt aanhouden om persoonlijk en zakelijk te groeien en je potentieel te benutten. Dit kan leiden tot meer innerlijke rust, voldoening en zelfvertrouwen. 

Persoonlijk leiderschap wordt ook wel de reis van continue leren genoemd.  Deze Ateliersessie Persoonlijk Leiderschap is niet zomaar een workshop. Het is een interactieve workshop waarin
verschillende aspecten van persoonlijk leiderschap gecombineerd worden met kunst en creativiteit. 

 

Wie zijn wij

Over Constance Buyne

Constance Buyne helpt als coach (Nobco en LVSC erkend opgeleid) met haar bedrijf Sparkles to B in business, vrouwelijke ondernemers, ondernemende professionals en teams om stappen te zetten voor persoonlijke- en zakelijke groei. Met haar jarenlange ervaring in zowel de profit- als non profit. branche helpt zij een ieders horizon te verbreden die concreet aan de slag wil met persoonlijk leiderschap.

wie zijn wij

Over Sabrine Strijbos

Sabrine Strijbos heeft naast haar jarenlange werkervaring in de profit en de non-profit branche een eigen schildersatelier. Haar schilderijen worden over de hele wereld verkocht. De combinatie van deze werkzaamheden en de ervaringen in persoonlijk leiderschap draagt zij graag over in deze Ateliersessie persoonlijk leiderschap.